Stem voor de vrouwen in Oost-Congo!

Mamas for Africa is 1 van de 20 non-profitorganisaties die dit jaar meedingen naar De Standaard Solidariteitsprijs. Onze inzending verscheen vrijdag 19 juli 2019 in de krant. Uit de vele reacties blijkt dat onze advertentie niet onopgemerkt passeerde. Maar dit is slechts het begin …  

De Solidariteitsprijs is namelijk een gedroomde manier om op een duurzame wijze onze boodschap te verspreiden onder een groot publiek. Zo leren nog meer mensen ons werk kennen. En hoe meer mensen ons werk leren kennen en steunen, hoe sterker wij staan in Oost-Congo. En hoe meer middelen we hebben om echt het verschil te maken en de vrouwen in Oost-Congo te helpen.

Daarom hebben we je nodig! Vanaf vandaag tot en met 30 augustus kan je stemmen! Bezorg jij ons de hoofdprijs? Dit betekent drie maal een gratis paginagrote advertentie. Dat wil zeggen drie extra momenten om opnieuw een groot publiek aan te spreken!

Stem daarom voor ons. Bezorg ons De Standaard Solidariteitsprijs! Draai samen met ons de situatie van de vrouwen in Oost-Congo om! Stem via de DS Nieuws app.

Stuur deze email ook liefst door naar je adressenbestand; je vrienden, familie, collega’s, … .  
Want elke stem telt!

De advertentie werd ontworpen door Jochen De Blaere, masterstudent Beeldende Vormgeving aan het LUCA te Gent.

Stem voor Mamas for Africa. Bezorg ons De Standaard Solidariteitsprijs! Stemmen kan via de DS Nieuws app. Je kan deze gratis downloaden. De procedure, incl het downloaden van de app en het uitbrengen van je stem, duurt slechts 1 minuutje. Een kleine minuut die ons veel kan opleveren!

1. Installeer de nieuwsapp IPHONEANDROID
2. Open de nieuwsapp en klik op de banner met opschrift: Standaard Solidariteitsprijs Publieksprijs – STEM NU
3. Stem op Mamas for Africa (advertentie #5)