Maand van het testament voor een Goed Doel

Afscheid nemen van het leven valt ieder van ons zwaar. Hoe graag zouden we niet verder willen gaan? Goed doen, zoals we bezig waren. Helpen, waar we konden. Maakt de dood dan een einde aan onze wens om voor anderen te zorgen?

Als u bij zulke vragen stilstaat, dan vindt u hier het antwoord. U kúnt blijven helpen. Ook als u er niet meer bent. Geef een stukje van uw nalatenschap aan Mamas for Africa. En dankzij u krijgen talloze kwetsbare en gekwetste vrouwen en meisjes de noodzakelijke hulp na een verkrachting of een zware aandoening zoals baarmoederverzakking.

Tegenwoordig kiezen mensen er vaker voor om aan het einde van hun leven een betekenisvol gebaar te stellen voor de toekomst. Ze doen dat met een legaat of schenking. Ook u kunt dat doen en maakt daarmee het verschil voor heel wat kwetsbare vrouwen en meisjes in Oost-Congo.

Overweegt u een schenking of legaat aan Mamas for Africa? En wilt u daar eens met iemand van onze vzw over praten? Bel of mail dan met Sandra. Zij beantwoordt graag uw vragen.

Sandra Nelles contacteren? Bel 016/20 63 43 of mail naar sandra@mamasforafrica.be.

Of vraag onze gratis brochure over nalaten aan Mamas for Africa en de informatiegids 'Goed geregeld, goed gegegeven' van Testament.be aan.