Internationale Dag van het Testament voor een Goed Doel

Naar aanleiding van de Internationale Dag van een Testament voor een Goed Doel, schrijft Het Laatste Nieuws “goede doelen erven steeds meer van gulle schenkers.”

Al tientallen jaren probeert Mamas for Africa het leed in Oost-Congo te verzachten. We doen dit zoals u weet met medische, maar ook psychologische zorg. De slachtoffers mogen zich niet in de steek gelaten voelen. Elke gift helpt ons daarbij, maar een grotere schenking of nalatenschap maakt toch nog een groter verschil.

U heeft ons ondertussen opgenomen in uw testament? Of misschien overweegt u dit? Praktisch kan dit op verschillende manieren. Zodat uw solidariteit met de slachtoffers van seksueel geweld nooit hoeft te stoppen. Om dit te bespreken nodigen wij u uit dinsdag 19 oktober voor een bezoek en infomoment bij Mamas for Africa in Wespelaar. In onze ruime kantoren ontvangen we u in een gezellige sfeer en vanzelfsprekend coronaveilig.

Op het programma:

  • 10u: ontvangst met koffie en een stukje taart.
  • Lars Everaert, specialist erfenisrecht van Testament.be licht de nieuwe wetgeving toe en de mogelijkheden van legaten en schenkingen.
  • Jan Goossens en Sandra Nelles van Mamas for Africa tonen u hoe een erfenis of schenking in het verleden al een verschil maakte voor de meest kwetsbare vrouwen in Oost-Congo.
  • Aansluitend: Mamas for Africa nodigt u uit voor een gezamenlijk bezoek aan het Belevingscentrum ’14-’18 in Tildonk.

Waar?

Mamas for Africa, Nieuwstraat 26 B, 3150 Wespelaar

Laat u even weten of u komt?

Dan zorgen wij voor koffie en taart. Graag via email sandra@mamasforafrica.be of telefoon 016 20 63 43, voor 12 oktober. U bent van harte welkom!

Heeft u verder nog vragen, of wilt u uw plannen nu al concreter maken, aarzel dan niet om contact op te nemen met mij. Ik begeleid u graag bij uw keuze en beslissing. Stuur mij een email: sandra@mamasforafrica.be. Of u kunt me ook elke werkdag bellen tijdens de kantooruren: 016 20 63 43 – vraag naar Sandra.

Ik, mijn collega's, en vooral de vrouwen in Oost-Congo zijn u enorm dankbaar voor uw engagement.
En ik ontmoet u graag dinsdag 19 oktober,

Sandra Nelles
Verantwoordelijke fondsenwerving Mamas for Africa