Wie kiest Mamas for Africa als goede doel voor Music for Life 2013!

"Voor welke Vlaamse vzw ga jij een actie organiseren? Dit jaar kies jij zelf je goede doel voor Music for Life." Met die oproep hebben Studio Brussel en de Koning Boudewijnstichting de editie van Music for Life 2013 op gang gebracht. Onder de noemer "De warmste week" zal het populaire radioprogramma dit jaar uitzenden vanuit het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom. De solidariteitsactie vindt plaats van 17 tot en met 24 december.

Elk jaar zamelt Music For Life geld in voor het goede doel. Normaal werkt het programma altijd rond één thema. Dit jaar kiest iedereen die Music for Life wil steunen met een geldinzamelactie, zelf naar welk goede doel het geld gaat. Dat goede doel moet een Vlaamse vzw zijn die zich inzet voor de levenskwaliteit van anderen en hun omgeving, in Vlaanderen of daarbuiten. Mamas for Africa zou zo een mooi goede doel kunnen zijn.

Een goed doel voorstellen kan via http://musicforlife.stubru.be/. Nadien is het aan de Koning Boudewijnstichting, de structurele partner van Studio Brussel voor Music for Life 2013, om het voorstel al dan niet goed te keuren. De stichting beslist autonoom op basis van een aantal criteria of een voorgesteld goed doel aanvaard wordt of niet.

Wil je zelf een inzamelactie op touw zetten ten voordele van Mamas for Africa? Met je vrienden, je parochie of school? Registreer Mamas for Africa dan als goede doel via http://musicforlife.stubru.be/. Hier vind je ook alle praktische informatie.