Laat vrouwen vooruitgaan

Zoals elk jaar is september voor Mamas for Africa een belangrijke maand. We willen dan graag ons werk bekend maken bij meer mensen. Jij kunt ons daarmee helpen. Hang onze nieuwe affiche op voor je raam en laat je buren kennismaken met Mamas for Africa. Thema dit jaar is onze nieuwe slogan 'Laat vrouwen vooruitgaan'.

Mamas for Africa heeft een nieuwe slogan. Laat vrouwen vooruitgaan. Het is een boodschap met een dubbele betekenis. Enerzijds is het een oproep aan jou. Help jij verdrukte vrouwen in Oost-Congo te groeien, sterker te worden, zich te ontwikkelen?

Anderzijds vat hij ook samen wat Mamas for Africa effectief doet, daar in Oost-Congo. Mamas for Africa laat vrouwen vooruitgaan. Wil je er meer over weten, lees dan hier ons periodiek tijdschrif. Daarin vind je getuigenissen van vier medewerkers van Mamas for Africa. Ze vertellen over hun werk. Hun vallen, opstaan en weer doorgaan.

Die folder is trouwens ook een affiche. Als je ze nu voor het raam hangt, zichtbaar voor je buren, dan worden misschien nog meer mensen geraakt door het lot van veel vrouwen in Oost-Congo.

Jij kunt dingen veranderen. Wees daarvan overtuigd!

Misschien vraag je je wel eens af of jouw steun wel enig verschil maakt. Want nog altijd is het aantal gewelddaden tegen vrouwen torenhoog. Nog altijd zit het verstoten van verkrachte vrouwen ingebakken in de Congolese cultuur.

Maar vergis je niet: stilaan verandert er iets. Vrouwen roeren zich. Ze worden weerbaarder en durven opkomen voor zichzelf en hun kinderen. Het gaat langzaam. Maar het gebeurt wel!

Toon onze affiche in je buurt!

Vraag gratis jouw affiche aan op het nummer 016/20 63 43. Of mail naar info@mamasforafrica.be. Hang de affiche voor je raam, op je werk, in de bibliotheek of sportclub, zodat elke voorbijganger ze ziet. Zo help jij mee om ook andere mensen te overtuigen van het belang van onze solidariteit met de vrouwen en meisjes in Oost-Congo. Laat vrouwen vooruitgaan!