Doe mee met onze affichecampagne!

Geef de vrouwen en meisjes van Oost-Congo een stem! Hang de affiche van Mamas for Africa op en toon je buren jouw bezorgdheid!

Ook dit najaar start Mamas for Africa met een nieuwe affichecampagne. Hang de affiche voor je raam en maak Mamas for Africa op die manier bekend in jouw buurt en bij veel meer mensen.

Vraag gratis jouw affiche aan op het nummer 016/20 63 43. Of mail naar info@mamasforafrica.be. Hang de affiche op een zichtbare plaats. Thuis voor het raam, op het werk, bij de bakker, in de bibliotheek of sportclub, zodat elke voorbijganger ze ziet.

Zo kan jij meehelpen om ook andere mensen te overtuigen van het belang van onze solidariteit met de vrouwen in Oost-Congo. Bovendien maak je kans op een geschenk van Mamas for Africa.

Maak een selfie of foto van jezelf en de opgehangen affiche en stuur deze naar info@mamasforafrica.be. Je mag de foto ook per post opsturen naar Mamas for Africa, Ravenstraat 98, 3000 Leuven. Vermeld bij de foto je naam, adres en email, en de locatie waar je de affiche hebt opgehangen.

Vijf deelnemers winnen een handdoek van Mamas for Africa die met de hand geborduurd werd door vrouwen in een atelier in Rwanda.

Hoe meer affiches je op verschillende plaatsen hangt, hoe meer kans je maakt op een geschenk. Je krijgt namelijk één kans per uniek opgehangen affiche. De wedstrijd loopt tot 31 oktober 2014. De winnaars worden schriftelijk op de hoogte gebracht.