Doe mee met onze affichecampagne!

Geef de vrouwen en meisjes van Oost-Congo een stem! Help mee onze affiche te verspreiden in jouw buurt en maak kans op een prijs.

Het mag gezegd worden: onze eerste affche (zie afbeelding rechts) trekt niet alleen de aandacht, ze ziet er ook wondermooi uit. Met jouw hulp kan ze bijdragen om ook andere mensen te overtuigen van het belang van onze solidariteit met de vrouwen in Oost-Congo.

Haal de plakband dus maar boven! Doe mee met onze affichecampagne en maak kans op een prijs. Vraag gratis jouw affiche aan op het nummer 016/20 63 43. Of mail naar info@mamasforafrica.be.

Hang de affiche op een zichtbare plaats. Thuis voor het venster, op het werk, in de school, bij de bakker, in de bibliotheek of je sportclub... Maak er een foto van en stuur deze naar info@mamasforafrica.be. Je mag de foto ook per post opsturen naar Mamas for Africa, Ravenstraat 98, 3000 Leuven. Vermeld bij je foto je naam, adres en email, en de locatie waar je de affiche hebt opgehangen.

Vijf deelnemers winnen een badhanddoek van Mamas for Africa die met de hand werd geborduurd door vrouwen in een atelier in Rwanda.

Hoe meer affiches je op verschillende plaatsen hangt, hoe meer kans je maakt op een prijs. Je krijgt namelijk één kans per uniek opgehangen affiche. De wedstrijd loopt tot 11 november 2013. De winnaars worden schriftelijk op de hoogte gebracht.