15 Jaar Mamas for Africa

U bent uitgenodigd! Op 14 november vertoont Mamas for Africa de documentaire film “Fighting the Silence” in de KBC gebouwen in Leuven. We doen dit naar aanleiding van het 15-jarig bestaan van Mamas for Africa.

“Fighting the Silence” vertelt het verhaal van gewone vrouwen en mannen die de strijd aangaan om de maatschappij waarin ze leven te veranderen. Die kiest er voor om eerder slachtoffers te beschuldigen dan verkrachters te vervolgen. Vrouwen die verkrachting overleefden, vertellen over de brutaliteit die zij ervaarden. Echtgenoten spreken over de druk om hun vrouwen in de steek te laten. Een vader legt uit waarom hij de toekomst van zijn dochter heeft opgegeven. Soldaten verklaren waarom verkrachting blijft tieren in Congo.

U bent als trouwe donateur en sympathisant van harte welkom. Tijdens een praat- en eetcafé voor en na de film is er tijd voor een meet & greet met de medewerkers van Mamas for Africa en met oprichtster Hilde Mattelaer.

Wilt u zeker zijn van een plaatsje tijdens de filmvoorstelling?

Vraag dan tijdig uw inkomkaartje aan.

Praktisch

Wat?
Praat- en Eetcafé met filmvoorstelling “Fighting the Silence”

Waar?
KBC, Brusselsesteenweg 100 in Leuven

Wanneer?
Zaterdag 14 november 2015 vanaf 17u. De filmvoorstelling start om 17u45.

Prijs?
Inkom inclusief filmvoorstelling, drank en diverse gerechtjes: € 25.

Reservatie?
Telefonisch op 016/20 63 43 of via mail naar info@mamasforafrica.be, of via het online formulier. Graag voor 7 november.

Wij willen u vragen om na reservatie uw deelname over te schrijven op het rekeningnummer BE37 4319 1684 0128 met vermelding “15 jaar Mamas for Africa en uw naam”. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, krijgt u van ons een bevestiging.

De opbrengst van deze avond komt ten goede aan onze Maisons de la Femme in Bukavu en in Uvira.