Anke Dumez nieuwe directrice Mamas for Africa

Laat ik me even voorstellen: ik ben Anke Dumez, uw nieuwe directrice van Mamas for Africa. Ik neem de fakkel over van Jan Goossens, die vijf jaar knap werk heeft geleverd.

Als advocate aan de balie in Antwerpen werkte ik jarenlang vanuit een maatschappelijk engagement, als vrijwilligster werkte ik met veel plezier mee aan verschillende projecten in Afrika. Mijn liefde voor het continent is groot, de bewondering voor de veerkracht van de Afrikaanse vrouwen eindeloos. Dit is mijn overtuiging: vrouwen zijn een belangrijke motor voor een evenwichtige samenleving waarin het voor iedereen goed toeven is.

Dankzij u en onze andere trouwe donateurs groeide Mamas for Africa uit tot een professionele en gerespecteerde organisatie. Met uw levensbelangrijke steun hielp u zo al heel veel kwetsbare meisjes en vrouwen in Oost-Congo. Vanaf nu wil ik samen met u ons project verder uitbouwen en zo nog meer meisjes en vrouwen vooruit laten gaan.

Ik ben alvast blij met het vertrouwen dat ik krijg van u en iedereen bij Mamas for Africa. Ik wil uw vertrouwen verder verdienen. Heeft u daarom vragen? Of opmerkingen? Contacteer me via 016 20 63 43 of anke@mamasforafrica.be. Ik kijk uit naar ons gesprek!

Vriendelijke groet,
Anke Dumez, directrice Mamas for Africa