Afscheid Jan Goossens

Beste lezer,

Na vijf jaar als directeur voor Mamas for Africa gewerkt te hebben, verlaat ik nu de organisatie met een warm hart. Ik keer terug naar mijn eerste liefde, het werk op het terrein in Congo zelf.

(foto: Jan Goossens, tijdens zijn laatste werkreis naar Oost-Congo)

Ik ben dankbaar dat ik samen met u en met de collega’s in Congo en België, Mamas for Africa verder mocht uitbouwen tot wat het vandaag is: een begrip in Oost-Congo en ver daarbuiten. Betrouwbaarheid, kwaliteit en transparantie zijn onze kernwaarden. Daar hebben we samen hard aan gewerkt.

Werken in Oost-Congo is soms echt bergen beklimmen. Het blijft één van de moeilijkste regio’s ter wereld. Des te belangrijker zijn de inspanningen van Mamas for Africa. In samenwerking met lokale organisaties brengen we licht in de duisternis. 

Vol vertrouwen geef ik de fakkel nu door aan Anke Dumez. Anke is een gerespecteerd advocate bij de balie in Antwerpen. Ze staat klaar om Mamas for Africa, samen met u, de komende jaren verder te ontwikkelen tot hét baken van hoop voor de meisjes en vrouwen in Oost-Congo. U gaat Anke snel beter leren kennen via onze kanalen.

Intussen dank ik u voor uw trouwe steun. Zonder u geen Mamas for Africa.

Samen laten we vrouwen vooruit gaan!

Jan Goossens,
Uittredend directeur Mamas for Africa